Tilmeld dig NU til 2017

Inden du udfylder tilmeldinger bedes du nærlæse og acceptere nedenstående betingelserne for deltagelse....


Betingelser for deltagelse
Byggefonden i KFUM's Boldklub, Roskilde

KFUM boldklubs Byggefond er igen med på Roskilde festival med madboden: Dixie Burger, hvorfra vi skal producere og sælge burgere og suppe samt saft. Vi håber meget på, at du har lyst til at arbejde i boden og derigennem være med til at støtte op om KFUMs aktiviteter.

Dixie burger er i år placeret på camping området, se kort på hjemmesiden. Dixie burger åbner lørdag den 24. juni kl. 16.00 og lukker ned søndag den 2. juli kl. 02.00. 
Under selve festival ugen er der åbent fra kl. 09.00 morgen til 03.00 hver nat

Du skal arbejde 32 timer for at få et gratis adgangsbånd.

Kort beskrivelse af arbejdet i madboden:
Produktion og salg af burger, suppe og saft m.m. I perioder er der meget travlt, men vi forsøger naturligvis at planlægge vagterne ud fra tidligere års erfaring. Det kan være svært at forudsige, hvornår spidsbelastningerne vil opstå, men vi gør, hvad vi kan.
Det sociale under og specielt mellem vagterne vægtes højt, og der vil således være mulighed for mødes på vores bagområde og hygge sig og slappe af blandt andre Dixie burger medarbejdere når man ikke er på vagt.
Du skal være fyldt 18 år onsdag den 24. juni 2017.
Du skal deltage i et af Dixie Burgers informationsmøder ca. en uge før festivalen åbner for at få udleveret dit armbånd. På infomødet gives vigtig information om det at arbejde i en madbod. Der indkaldes til Informationsmøde primo juni. Armbåndet udleveres efterfølgende i Vikingehuset på Maglegårdsvej ved fremvisning af Sygesikringskort/billed ID. Adgangsarmbåndet skal afhentes personligt.

Tilmeldingsfrist: 15. juni 2017 

Har du spørgsmål til tilmelding eller arbejdet i boden, er du velkommen til at kontakte nogle af kontaktpersoner. Du kan finde kontaktpersonerne her på siden uden menuen "Kontakt":

Når du tilmelder dig får du et mailsvar, hvor vi takker for din tilmelding.

Dine personlige oplysninger videregives aldrig til andre end Roskilde festival og bliver af Dixie burger udelukkende brugt i forbindelse med vores kommunikation med dig.

Med venlig hilsen
Dixie burger KFUM Boldklub Roskilde, Byggefonden